Ingvild Holdhus 

 

" "Ingvild er kunstnerisk, frihetselskende og nytenkende. Hun er en varm og inspirerende fasilitator  med dyp innlevelsesevne, kunnskap, innsikt og interesse for menneskers potensiale og utviklingsmuligheter.»

 

Ingvild driver Studio Meditationrooms og har praktisert ulike yogaformer siden hun var tenåring og trent under flere internasjonalt anerkjente lærere i 22 år. Utdannet profesjonell danser og pedagog fra UIO, med fordypning i selvforståelsens betydning for individets frihet og hvordan tilrettelegge for utvikling av menneskers potensial.​ 

 

Master i coaching-metodikken NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) som er forankret i kognitiv psykologi. Utdannet billedkunstner og sertifisert Ashtanga yoga lærer (RYT) medisinsk barne- og ungdomsyogalærer. Sertifisert FlowYoga lærer. 20 års erfaring med coaching,  1:1 og grupper, både som yogalærer, rådgiver og veileder. 2 års erfaring som  rådgiver for barn og foreldre i endringsprosesser, stressmestring og relasjonsutfordringer. Individuell veiledning og gruppeundervisning i livsmestring, egenledelse, stressmestring og psykologi. 

 

En rekke etterutdannelser innen psykisk og fysisk helse, bla. danse og bevegelsesterapi på masternivå fra USN og sertifisert kursholder i KID; kognitiv psykologi og depresjonsmestring. 

 

 Ingvild sin undervisning er et resultat av et liv der bevegelse, kunst, psykologi og selvutvikling veves sammen. 

" I drømmene ligger inspirasjonen og egenarten  - psykologien gir de retning og handlekraft " 

 

 

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram